Erima is het oudste, nog bestaande Duitse sportmerk wat nog bestaat. Hierdoor heeft Erima een schat aan ervaring in de wereld van Teamwear. Al sinds 1900 produceert deze Duitse sportkledingleverancier als kleding. Erima is er voor de amateurwereld en voor de professionele sport.  Interesse in een vrijblijvend gesprek wat 100% Teamwear en Erima voor uw sportvereniging kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met één van onze teamwearspecialisten op of stuur een e-mail naar info@teamcenterzuidnederland.com. 100% Teamwear is actief in Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en Beveren (België). Maar ook in andere provincies kunnen wij u welllicht helpen als teamwear specialist.

Erima sportkleding

Erima sportkleding kom je tegen in verschillende sporten. O.a. binnen de korfbal, handbal, voetbal en volleybal. Binnen deze sporten heeft Erima een lange geschiedenis. Maar dit Duitse sportmerk is ook prima toepasbaar binnen andere takken van sport. Niet alleen voor de binnensporten maar ook voor de buitensport is Erima sportkleding uitermate geschikt. De Erima sportkleding is er in kinder-, heren- en damesmaten beschikbaar. Kortom voor jong en oud. Naast de sportkleding kun je bij dit sportmerk terecht voor accessoires en hardware.

Sportkleding laten bedrukken

Het lijkt zo eenvoudig maar het bedrukken van sportkleding is echt een vak apart. Staat de opdruk er recht op? Is de opdruk goed nagedrukt zodat de opdruk goed blijft zitten. Gaat de kleur niet door het logo heen bloeden. Allemaal punten waar je niet tegen aan wilt lopen wanneer het sportteam in de nieuwe sportkleding gaat aantreden voor een wedstrijd. 100% Teamwear doet al haar drukwerk in eigen beheer en heeft een drukkerij in Beveren en in Axel. Onze medewerkers kennen het materiaal en stemmen hier ook het drukwerk op af.

Erima voetbal

Misschien niet het bekendste merk in de wereld van het voetbal. Maar ook Erima heeft haar sporen verdient binnen de voetbalwereld. Niet alleen sportkleding maar ook ballen, sporttassen, scheenbeschermers en keepershandschoenen. Ook voor zaalvoetbal ben je bij Erima aan het juiste adres. Ook voor op het trainingsveld heeft Erima voetbal verschillende producten zoals bidons, hesjes, pionnen en markeringsschijven. Al jaren heeft 100% Teamwear een fijne en prettige ervaringen met het Duitse kledingmerk Erima.

Met Erima scoor je altijd

Naast dat Erima een betrouwbare partner is voor teamwear denken 100% Teamwear en Erima graag mee met de vereniging. Dit gebeurd in de vorm van sponsoring. Wij bieden een vast bedrag per jaar wat de club kan investeren aan nieuwe jassen voor het jeugdkader. Bovendien wanneer de sportvereniging een overeenkomst zonder afname verplichting heeft met 100% Teamwear richten wij een online webshop van Clubwereld in voor de aankoop van sportkleding voor de leden. Over de aangekochte Erima sportkleding ontvangt de vereniging weer een commissie welke weer te besteden is door het bestuur aan bijvoorbeeld nieuwe polo’s voor het barpersoneel. Op deze manier werken we samen en ondersteunen we de vereniging hiermee.

Custom made met Erima

Graag een eigen shortshirt ontwerpen voor jouw team? Steeds vaker wordt er door sportvereniging gekozen voor een custom made shirt. Een uniek shirt welke past bij de uitstralingen van de vereniging. Laat je eigen Erima shirt ontwerpen in samenwerking met 100% Teamwear. Denk hierbij aan de skyline van de stad als schaduw hierin te verwerken. Zeker als je meerdere sponsoren hebt is een custom made shirt vaak goedkoper dan een shirt met bedrukking. Onze teamwearspecialisten denken graag met u mee en laten graag een design maken door Erima voor Custom made voor uw vereniging. Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Dame in een Erima trainingsjas
FAQ items aan het laden...