Bij custom made kledij voor een organisatie of vereniging is het belangrijk dat de klant alles tot op het kleinste detail kan bepalen. Uitstraling is immers van doorslaggevend belang voor het imago. In het productieproces is de klant daarom vanaf het prille begin tot aan de oplevering de bepalende factor. In vier stappen maken wij een unieke en stijlvol tenue.

Juichende spelers na een doelpunt in JAKO sportkleding

Allereerst bepalen we in onderling overleg met de klant welk design en materiaal het beste bij de organisatie past. Op basis daarvan kan de klant een kleurencombinatie voor het tenue kiezen. Die kleurencombinatie kan verder gespecificeerd worden, zodat de organisatie van een unieke outfit verzekerd is. Tot slot kunnen wij de kledij zien van hoogwaardige bedrukking, zodat de partners de aandacht krijgen die ze verdienen.

Steeds meer verenigingen kiezen ervoor om een uniek wedstrijdshirt te laten ontwerpen. Niet alleen meer voor een jubileum maar ook als standaard wedstrijdshirt. Dit uniek ontworpen shirt geeft de vereniging een unieke uitstraling. 100% Teamwear heeft een ruime ervaring met sublimatie. In samenspraak maken we een design die we gaan perfectioneren tot het aansluit bij de wensen van jouw vereniging. Een voordeel is dat dit shirt over 10 jaar nog steeds leverbaar zijn omdat we niet afhankelijk zijn van de productie van een teamline. Ook interesse in een uniek wedstrijdshirt? Neem dan contact met ons op.

JAKO, ERREA & PRIVATE LABEL CUSTOM MADE

Klik op de gewenste afbeelding voor een 3D-impressie

FAQ items aan het laden...