Volleybal kleding voor volleybalverenigingen

Teamcenter Zuid Nederland en Teamcenter Waasland zijn dé specialisten als het gaat om volleybal kleding voor volleybalverenigingen. Teamcenter Waasland mag voor een aantal professionele volleybalverenigingen in België hun spelers en leden ontzorgen op het gebied van volleybal kleding. Maar niet alleen professionele volleybalverenigingen werken samen met 100% Teamwear, de overkoepelende naam van de Teamcenter formule maar ook verschillende amateurclubs in de regi Waasland, Zeeland en Noord-Brabant.

Italiaanse sportkledingmerk Errea voor volleybal kleding

100% Teamwear maakt voor volleybal kleding vaak gebruik van het Italiaanse kledingmerk Errea. Voor de regio Waasland en Zuid-Nederland is 100% Teamwear Errea Authorised Resseller. In deze regio’s mogen wij exclusief Errea sportkleding leveren aan sportverenigingen. Errea is een sterk merk in indoorsporten en met name in volleybal kleding. Ook de sublimatie shirts van Errea zijn van hoogwaardige kwaliteit. Kortom voor volleybal kleding werken wij graag samen met dit kledingmerk. Natuurlijk kunnen we ook andere merken leveren zoals JAKO en Erima. Wij bepalen niet! Onze teamwearspecialisten adviseren de volleybalvereniging graag en kijken samen naar wat het beste past bij de volleybalvereniging.

Onze werkwijze

Wanneer een volleybalvereniging interesse heeft in een samenwerking met 100% Teamwear voor het verzorgen van volleybal kleding gaan we samen kijken wat het best bij de vereniging past. Welke kleurstelling. In het volleybal is het gebruikelijk dat er vaak meerdere sponsoren op shirt en short staan. In veel gevallen is het dan goedkoper is om te kiezen voor een custom made shirt en short. Onze teamwearspecialisten denken hierin graag mee. Wanneer er een keuze is gemaakt voor een bepaalde kledinglijn gaan we een samenwerkingsovereenkomst aan.

Binnen onze formule hebben we geen volume afname verplichting. De volleybalvereniging ontvangt een vast inkoopkorting op de cataloguswaarde. Voor leden van de volleybalvereniging maken we een gratis clubwebshop aan. Leden kunnen hier tegen aantrekkelijke prijzen volleybal kleding, accessoires en andere benodigdheden aankopen. Natuurlijk ontvangt de volleybalvereniging hierover een commissie. We werken immers samen! Bovendien ontvangt de volleybalvereniging sponsoring van 100% Teamwear en de kledingleverancier.

Bedrukking

100% Teamwear heeft de beschikking over een eigen drukkerij in Waasland en Axel. Onze experts kennen de producten. Een goede opdruk begint met de keuze van de type opdruk. Dit is afhankelijk van kleur en materiaal. Maar ook de kennis van de druktechniek is hierin erg belangrijk. Al het drukwerk kan 100% Teamwear zelf verzorgen. Hierdoor kunnen wij ook de kwaliteit waarborgen en zijn we niet afhankelijk van een externe drukker. Een spoedbestelling? Wij denken graag met de volleybalvereniging mee. Neem hiervoor contact op met onze teamwearspecialisten.

Service en kwaliteit

Mond-op-mond reclame is de beste reclame. Doordat we steeds meer ervaring krijgen in professioneel volleybal en amateur volleybal weten steeds meer volleybalverenigingen ons steeds meer te vinden voor het leveren van volleybal kleding. In de verschillende sporten zijn verschillende sportverenigingen al jarenlang trouwe klant bij 100% Teamwear. Iets waar wij als organisatie erg trots op zijn.

Wij werken lokaal

Het belang van een partner lokaal is voor volleybalverenigingen erg belangrijk. Wij hebben een eigen showroom/shop in Beveren en in Axel. Hier kunnen leden van de volleybal verenigen hun online bestelde volleybal kleding afhalen. Mochten de leden het liever thuisbezorgd willen hebben dan kan dit natuurlijk ook altijd. Een ander voordeel van een lokale showroom/shop is dat leden de volleybal kleding ook kunnen passen. Zo bestel je altijd of koop je altijd de kleding die goed zit.

In de regio Breda openen wij medio eind 2023 een showroom/shop. Op dit moment zoeken wij hiervoor een goede locatie.

FAQ items aan het laden...