Ontdek dé teamwear ervaring
voor volleybalverenigingen!

Bij Teamcenter staan we bekend als dé experts op het gebied van volleybalkleding voor volleybalverenigingen. Teamcenter heeft het voorrecht om meerdere professionele volleybalverenigingen in België te voorzien van hoogwaardige volleybalkleding. Echter strekt onze expertise zich niet alleen uit tot professionele clubs; ook talrijke amateurclubs in de regio’s Vlaanderen (BE), Zeeland (NL) en Noord-Brabant (NL) vertrouwen op de uitstekende kwaliteit van 100% Teamwear, de overkoepelende naam van onze Teamcenter formule.

Volleybalkleding van Italiaanse topkwaliteit

Bij Teamcenter streven we naar topkwaliteit, daarom kiezen we vaak voor het gerenommeerde Italiaanse merk Errea als het gaat om volleybalkleding. Als Errea Authorised Reseller voor de regio Waasland en Zuid-Nederland, hebben we het privilege om exclusief hoogwaardige Errea sportkleding te leveren aan sportverenigingen in deze gebieden.

Errea staat bekend om zijn uitstekende prestaties in indoorsporten, vooral op het gebied van volleybalkleding. De sublimatieshirts van Errea zijn een perfect voorbeeld van hun ongeëvenaarde kwaliteit en vakmanschap. Bij Teamcenter streven we ernaar om alleen het beste te bieden, en daarom werken we graag samen met dit toonaangevende kledingmerk voor onze volleybaluitrusting.

Natuurlijk begrijpen we dat elke volleybalvereniging uniek is, daarom bieden we ook een scala aan andere merken aan, waaronder JAKO en Erima. Bij ons draait het om jouw keuze. Onze volleybalspecialist Wannes De Beul (ex-international), staat klaar om jouw volleybalvereniging te adviseren en samen te kijken naar de beste opties die aansluiten bij jouw behoeften en voorkeuren.

Onze werkwijze

Stap de volleybalwereld in met Teamcenter! Wanneer jouw volleybalvereniging samenwerkt met ons, zetten we samen een dynamische en opvallende look neer die perfect past bij jouw club. Van kleurstellingen tot het integreren van sponsoren op shirts en shorts, onze teamwearspecialist is er om jouw visie tot leven te brengen.

In de wereld van volleybal is het gebruikelijk om meerdere sponsoren op de kleding te hebben. Daarom adviseren wij vaak om te kiezen voor custommade shirts en shorts, wat niet alleen een professionele uitstraling biedt, maar vaak ook kostenefficiënter is. Onze expert denkt graag met je mee om de beste keuzes te maken die passen bij jouw club en budget.

Wanneer je voor Teamcenter kiest, is flexibiliteit gegarandeerd. Wij leggen geen volumeafnameverplichtingen op, terwijl jouw vereniging profiteert van een vaste inkoopkorting op de cataloguswaarde. Bovendien bieden wij een gratis clubwebshop aan voor jouw leden, waar zij tegen aantrekkelijke prijzen volleybalkleding, accessoires en meer kunnen aanschaffen. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt jouw vereniging ook sponsoring van zowel Teamcenter als de kledingleverancier zelf.

Klaar om jouw volleybalvereniging naar nieuwe hoogten te brengen? Neem vandaag nog contact met ons op,
en ontdek de vele voordelen van een samenwerking met 100% Teamwear!

Bedrukking

En als kers op de taart, beheren we onze eigen textieldrukkerij, waardoor we niet alleen garant staan voor hoogwaardige bedrukkingen op shirts, shorts en meer, maar ook voor een naadloze service-ervaring met één persoonlijk aanspreekpunt voor uw vereniging.

Lokale service en kwaliteit

Bij Teamcenter draait alles om service en kwaliteit. We werken nauw samen met onze partners om eventuele problemen snel op te lossen, omdat jouw tevredenheid en die van jouw club onze hoogste prioriteit is.

En het beste van alles? We zijn lokaal. Met een showroom in het hart van Waasland-Beveren staan we altijd dicht bij onze klanten. Hier kunt je niet alleen bestellingen ophalen, maar ook onze producten passen en ervaren. Volleybalverenigingen zijn van harte welkom om langs te komen en onze uitgebreide collectie te ontdekken.

FAQ items aan het laden...