Voor ons is goede en snelle service zeer belangrijk. Te allen tijde willen we tevreden klanten en daarvoor zetten we ons volledig in. We willen onze klanten graag ‘ontzorgen’, aangezien we alle kennis en ervaring in huis hebben voor een goede levering. Hier gaan we redelijk ver in door veel werk uit handen te nemen.

Door een optimale personele bezetting op alle onderdelen en een grote voorraad in sportkleding en accessoires behalen we zeer snelle levertijden. Ook de juiste en betrouwbare leveranciers helpen hierbij. Doordat we een interne textieldrukkerij hebben, kunnen we bovendien aangevraagde bedrukking bijzonder snel verwerken.

Wanneer jouw leden een bestelling plaatsen in jullie clubshop hebben ze de bestelling binnen 2-5 werkdagen in huis. Bestel je als vereniging nieuwe presentatiepakken streven wij naar een levering binnen 14 dagen.

Standaard korting

Als jouw vereniging gebruikt maakt van de formule van 100% Teamwear profiteert niet alleen de vereniging van een vast korting maar ook de individuele leden. De clubkleding wordt tegen een afgesproken korting aangeboden in de clubshop. Daarnaast bedenken we samen leuke acties voor jullie leden.

Pasdagen op jouw vereniging

Speciaal voor jouw leden organiseren we pasdagen. Tijdens deze pasdagen kunnen leden de clubkleding passen en eventueel direct bestellen. Zo weet je zeker dat de kleding die je hebt besteld ook comfortabel zit en kunnen leden de juiste maat bestellen. Onze teamwear specialisten helpen jullie leden en adviseren ze graag. In overleg met de vereniging en jouw teamwear specialist kunnen we meerdere pasdagen plannen op jullie vereniging inplannen per seizoen.

FAQ items aan het laden...