100% Teamwear werkt intensief samen met een aantal merken zoals JAKO, Errea, Erima en Hummel. Door ons te specialiseren kennen wij de producten van deze kledingleverancier door en door. Bovendien profiteert u dan ook van het inkoopvoordeel waar 100% Teamwear van geniet. 100% Teamwear laat u daarvan mee profiteren. Wij willen graag samenwerken en als je samenwerkt profiteer je ook samen. Zo zijn we altijd opzoek naar een win-win situatie voor de verenging, het kledingmerk en 100% Teamwear. Uiteindelijk profiteren uw leden hier ook van. Wij kunnen de producten scherp aanbieden via ons clubwebshop die wij gratis beschikbaar stellen aan de verenigingen waarmee wij samenwerken.

Interesse in een ander kledingmerk. 100% Teamwear kan nagenoeg alle merken leveren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Mensen in de teamline premium basic van JAKO

100% Teamwear waaronder Teamcenter Zuid-Nederland en Teamcenter Waasland vallen is uw JAKO sportkleding specialist. Al bijna 30 jaar werken het Duitse sportkledingmerk en 100% Teamwear samen als het gaat om het aankleden van sportverenigingen. Door deze lange samenwerkingen weten onze teamwearspecialisten precies welk product het beste past bij uw vereniging en sport. Of het nu gaat om wedstrijd-, trainings-, presentatie- of bedrijfskleding. Binnen de verschillende kledinglijnen van JAKO is er altijd een lijn die past bij uw vereniging of bedrijf. Verschillende sportvereniging en bedrijven gingen u voor en spelen, trainen in JAKO sportkleding of werken in JAKO bedrijfskleding.

Als verenging profiteren van de samenwerking tussen 100% Teamwear en JAKO

Als dé JAKO kledingleverancier voor de regio Zuid-Nederland en Vlaanderen profiteert u mee van scherpe inkoopvoordeel. Doordat wij ongeveer 70% van onze clubs gekleed hebben in JAKO sportkleding hebben wij een scherp inkoopvoordeel. Waarom zou u teveel betalen voor uw Sportkleding? Dat is ook één van de redenen waarom 100% Teamwear kiest voor een aantal merken en niet om alle merken aan te bieden. Bovendien door de jarenlange samenwerking is er een wederzijds vertrouwen tussen 100% Teamwear en het Duitse kledingmerk. Hierdoor worden eventuele problemen snel opgelost.

Custom made shirts

Steeds meer verenigen kiezen er voor om niet een standaard shirt uit de catalogus te kiezen maar om een shirt custom made te laten ontwerpen. Groot voordeel is dat dit shirt nooit uit de collectie gaat. Bovendien is het mogelijk om een bepaalde identiteit te laten terugkomen in het shirt of bijvoorbeeld bij een samenwerking tussen twee jeugdafdelingen een combinatie van de verschillende clubkleuren. Maar ook details zoals een skyline kunnen verwerkt worden in een shirt. Is een custom made shirt veel duurder dan een shirt uit de catalogus? Nee dit is in de meeste gevallen niet zo. Een basis shirt wel, maar tel bij een shirt uit de catalogus de drukkosten bij op zoals een clublogo, rugnummer en sponsor en in de meeste gevallen is een custom made shirt dan goedkoper. Bijkomend voordeel, de opdruk gaat er nooit vanaf en het shirt is over 10 jaar nog steeds te bestellen.

Uw JAKO Sportkleding laten bedrukken

100% Teamwear heeft twee eigen textieldrukkerijen. Één in Axel en de grootste in Beveren. Door het drukwerk in eigen huis te doen, kunnen wij snel leveren maar bovendien hebben we ook alle expertise in eigen huis. Doordat wij de producten van JAKO door en door kennen weten we welke druktechniek we moeten toepassen en waaraan de opdruk aan moet voldoen. Op deze manier zorgen we dat kleuren die doorlopen in elkaar en dat de kwaliteit van opdruk van een hoog niveau.

JAKO niet alleen als kleding leverancier

Naast de verschillende kledinglijnen biedt JAKO nog veel meer. Zo kunnen de leden o.a. nekwarmers en handschoenen bestellen. Ook voor verenigen biedt JAKO meer dan alleen kleding. Denk aan hesjes (overgooiers), drinkflessen en aanvoerdersbanden. Maar ook bent u bij dit Duitse kledingmerk aan het juiste adres voor wedstrijdenballen en trainingsballen in verschillende gewichtsklasse. Bijkomend voordeel is dat JAKO ook verschillende kleurencombinatie heeft als het gaat om trainingsballen. Makkelijk als er meerdere teams van dezelfde leeftijdscategorie op hetzelfde veld trainen.

Ook samenwerken met 100% Teamwear 

Bent u opzoek naar een nieuwe kledingleverancier voor uw vereniging? Wij komen graag eens vrijblijvend onze werkwijze uitleggen. Interesse om eens vrijblijvend kennis te maken? Neem contact met ons op.

Goedkope JAKO sportkleding kopen voor particulieren

100% Teamwear is er speciaal voor de sportverenigingen, scholen, stichtingen of bedrijven. Wilt u particulier ook mee profiteren van de goedkoopste JAKO Sportkleding? Dan kunt u uw sportkleding aankopen via Teamcentershop. Op Teamcentershop kunt u terecht voor de verschillende kledinglijnen van JAKO. Teamcentershop is de nr. 1 webshop voor JAKO Sportkleding.

FAQ items aan het laden...