JOUW TEAMCENTER – “DAAR SCOOR JE ALTIJD MEE”

Wij specialiseren ons al ruim 22 jaar op het gebied van sportkleding, materialen en promotiekleding. 100% Teamwear verzorgt voor veel verenigingen en scholen (voetbal, hockey, volleybal, rugby, turnen, atletiek, korfbal en handbal) hun sportkleding en textieldrukwerk van het begin tot het eind.

Met een compleet team zijn we dagelijks vol energie bezig om de wensen van onze klanten te vervullen en iedere keer weer een optimaal resultaat te leveren. We helpen bij de keuze van een merk of product, het samenstellen van een kledinglijn, het gratis opstellen van een clubshop, maar ook het drukken en leveren. Daarbij maken we geen onderscheid tussen kleine of grote oplages.

Ook zijn wij uw ideale partner voor al uw overige reclame uitingen. Denk aan bedrijfskleding, promowear, vlaggen, spandoeken, reclameborden, gadgets en huisstijl.

SERVICE & KWALITEIT
Wij zijn een jong bedrijf en willen onszelf blijven bewijzen, mond-tot-mondreclame is voor ons heel belangrijk. Ons doel is de klanten te behouden en een langdurige relatie op te bouwen, we zijn er dan ook trots op dat veel van onze klanten al jaren aan ons zijn verbonden.

Elke dag werken we keihard aan onze service, dit is naast kwaliteit één van onze grootste pijlers in ons verhaal. We hameren op een uitstekende dienst bij na-verkoop en persoonlijke begeleiding bij het kiezen van het correcte product dat de consument exact nodig heeft.

Tot slot onderhouden wij uitstekende contacten met sportleveranciers als Adidas, Nike, Puma, Jako, Errea, Hummel, Erima, Stanno, Jarface, Select en nog veel meer. Hierdoor zijn wij in staat om iedere wens te vervullen.

FAQ items aan het laden...