Teamwear voetbal voor voetbalverenigingen

Teamcenter Zuid Nederland en Teamcenter Waasland zijn dé teamwear specialist in deze regio’s. Door de jarenlange ervaring van teamsport Michel Leonhart met meer dan 30 jaar ervaring in de wereld van teamwear zijn wij d’s specialist op het gebied van teamwear voetbal. Van het aankleden van sporters tot de vrijwilligers achter de bar, kunt u bij 100% Teamwear terecht. Wij werken samen met een aantal kledingmerken zoals Jako en Erima. Voor het Italiaanse kledingmerk Errea is Teamcenter Zuid-Nederland en zijn exclusief reseller in Zuid Nederland. Door samen te werken met verschillende kledingmerken kunnen wij altijd inspelen op de wensen en behoefte van de voetbalvereniging. Zo stellen we samen een kledingpakket samen voor de voetballers/voetbalsters, het technisch kader zoals trainers en leiders en overige vrijwilligers.

Onze werkwijze

Samen met de voetbalvereniging kijken we welke kledingmerk het best past bij de clubkleuren van de voetbalvereniging. Immers dat is de uitstraling en identiteit van de vereniging. Ook bestaat de mogelijkheid om custom made shirt te laten ontwikkelen voor een bepaald elftal of voor de gehele vereniging. Het voordeel is dat dit design levenslang blijft bestaan. Een teamline van een kledingmerk loopt na een aantal jaren vaak uit en/of krijgt een upgrade waardoor het weer iets afwijkt van het oorspronkelijke shirt.

Wij maken een voorstel voor onze samenwerking. Hierin zitten geen verplichten met betrekking afname volumes. Je ontvangt een vaste inkoopkorting op de cataloguswaarde. Bovendien stellen wij altijd een gratis clubwebshop beschikbaar voor leden. Via dit platform kunnen leden van de voetbalvereniging tegen aantrekkelijke korting producten aankomen. Uiteraard ontvangt de vereniging hier een commissie over. We werken immers toch samen! In het voorstel zit ook altijd een stuk sponsoring verwerkt. Dit is afhankelijk van de grootte van de vereniging. Hierin trekken het kledingmerk en 100% Teamwear gezamenlijk met elkaar om ook een aantrekkelijk sponsor voorstel aan te bieden. Denk hierbij aan een vast bedrag per jaar aan cataloguswaarden.

Bedrukking

Wij hebben een eigen textieldrukkerij voor het bedrukken van het teamwear. Door de jarenlange ervaring kennen wij de stof en de opdrukmogelijkheden door en door. Of het nu gaat om het bedrukken van sporttassen, shirts, shorts, traings- of presentatiekleding wij doen alles in eigen huis. Op deze manier borgen we ook dat het eindproduct aan onze kwaliteitseisen voldoet. Voor de voetbalvereniging erg fijn. Je hebt namelijk maar één aanspreekpunt.

Meer dan alleen teamwear

Naast de teamwear die wij verzorgen voor de voetbalverenigingen kunnen wij ook voor ballen, trainingsmaterialen en andere accessoires verzorgen. Denk hierbij aan keepershandschoenen, pionnen, coachborden of bidons. Naast de Derbystar ballen leveren wij ook aan verschillende clubs de ballen van o.a. JAKO, Errea en Erima. Ook hierin heeft de vereniging de keuze wat past bij de vereniging en kunnen we voor elke prijsklasse een prima voetbal aanbieden.

Service & kwaliteit

De kledingpartners merken waar wij mee samenwerken staan net als 100% Teamwear voor een goede service en kwaliteit. Eventuele problemen lossen we snel en samen met elkaar op. Immers de clubs waarmee wij samenwerken op het gebied van teamwear voetbal zijn ons visitekaartje. Dit vertaald zich ook in het feit dat voetbalvereniging al jaren aan ons verbonden zijn. Hierop zijn wij natuurlijk enorm trots. Dit kunnen wij natuurlijk niet zonder onze kledingpartners.

100% Teamwear werkt lokaal

De kracht van Teamcenter Zuid Nederland en Teamcenter Waasland is dat wij lokaal werken en ook gevestigd zijn. Zo hebben wij in het stadion van Waasland-Beveren een showroom en in Axel. Voor de regio Breda zijn wij opzoek naar een geschikte ruimte voor het openen van een showroom. De verwachting is dat wij  eind 2023 begin 2024 onze showroom hier zullen openen. Naast showroom kunnen leden van de voetbalverenigingen hier hun bestellingen ophalen. Bovendien kunnen leden hier het teamwear passen. Natuurlijk zijn voetbalverenigingen ook van harte welkom om onze producten te bekijken.

FAQ items aan het laden...