Ontdek dé ultieme teamwear ervaring voor voetbalverenigingen!

Welkom bij Teamcenter, dé gedreven specialisten in teamwear voor voetbalverenigingen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de teamsport, wij staan klaar om jouw vereniging te voorzien van de perfecte outfit, van spelers tot barvrijwilligers.

Wij zijn trots op onze exclusieve samenwerking met topmerken zoals Jako, Erima, en als enige in Zuid-Nederland, Errea. Door deze partnerships kunnen we altijd inspelen op de unieke behoeften van uw vereniging, en samenstellen wat je nodig hebt, van tenues voor spelers en speelsters tot staff en vrijwilligers.

Onze werkwijze

Onze aanpak begint met het begrijpen van jouw clubkleuren en identiteit, waardoor we het perfecte merk kunnen kiezen dat bij uw vereniging past. En voor een extra persoonlijke touch bieden we zelfs de mogelijkheid voor op maat gemaakte shirts die de tand des tijds doorstaan, zodat jouw design voor altijd herkenbaar blijft.

Wanneer je met ons samenwerkt, kan je rekenen op flexibiliteit zonder verplichte afnamevolumes. Je ontvangt een vaste inkoopkorting op cataloguswaarde, en wij stellen een gratis clubwebshop ter beschikking voor jouw leden, waar ze met aantrekkelijke kortingen kunnen winkelen. Bovendien ondersteunen we jouw vereniging met sponsoring, afgestemd op jouw grootte en behoeften.

Bedrukking

En als kers op de taart, beheren we onze eigen textieldrukkerij, waardoor we niet alleen garant staan voor hoogwaardige bedrukkingen op shirts, shorts en meer, maar ook voor een naadloze service-ervaring met één persoonlijk aanspreekpunt voor jouw vereniging.

Meer dan alleen teamwear

We bieden meer aan dan alleen teamwear. Van ballen tot trainingsmaterialen en accessoires, zoals keepershandschoenen en coachborden, wij hebben alles wat jouw vereniging nodig heeft om te schitteren op en buiten het veld. Met een breed scala aan voetballen van topmerken zoals Derbystar, Jako, Errea, Erima, … vinden we voor elke prijsklasse de perfecte oplossing.

Lokale service & kwaliteit

Bij Teamcenter draait alles om service en kwaliteit. We werken nauw samen met onze partners om eventuele problemen snel op te lossen, omdat jouw tevredenheid en die van jouw club onze hoogste prioriteit is.

En het beste van alles? We zijn lokaal. Met showrooms in het hart van Waasland-Beveren en Axel, staan we altijd dicht bij onze klanten. Hier kan je niet alleen bestellingen ophalen, maar ook onze producten passen en ervaren. Voetbalverenigingen zijn van harte welkom om langs te komen en onze uitgebreide collectie te ontdekken.

Kies voor de beste teamwear-ervaring. Kies voor Teamcenter.


FAQ items aan het laden...