Een naam op een t-shirt laten bedrukken, een sponsorlogo op de outfit van de ploeg of de hele club voorzien van rugnummers? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een eigen drukkerij, waardoor we nauwkeurig te werk kunnen gaan en bestellingen op maat kunnen afleveren.

Wanneer de klant een bestelling plaatst, bekijken we eerst welke drukmethode het efficiëntst is. Als de klant dus nog niet helemaal zeker is van zijn zaak, helpen we graag met het kiezen van de gepaste bedrukkingswijze. We hebben al 22 jaar ervaring in het bedrukken van sportkleding, waardoor we advies op maat kunnen geven. We maken daarbij geen onderscheid tussen kleine orders en grote orders. Bekijk hieronder enkele voorbeelden van de mogelijkheden.

We drukken de naam op een standaardpositie, maar een kleine afwijking is bij uitzondering mogelijk. Verder kunnen we alle basiskleuren voorzien. We adviseren wel om maximaal 14 karakters te bedrukken, zodat de tekst goed leesbaar blijft. Initialen van maximaal vijf karakters kunnen overal geplaatst worden op de kledij, zolang er geen naden lopen. Variaties zijn uiteraard bespreekbaar.

Logo’s op kledij

Het is bij ons ook mogelijk om logo’s op kledij te plaatsen. Hoewel dat een lastigere bewerking is, hebben wij al talloze organisaties en verenigingen in België en Nederland hiermee geholpen. Met een grafisch bestand (.eps of .ai) kunnen we uitstekend uit de voeten en voorzien wij een oplossing op maat.

Transferdruk

Bij transferdruk plaatsen we een op transfer geprinte afbeelding op kledij. Deze methode is uitermate geschikt wanneer een breed gamma aan kleuren vereist is. Bij 100% Teamwear kan je kiezen uit een compleet aanbod van transfers. Op die manier kunnen we voldoen aan de wens van de klant. We produceren en leveren logo’s voor een breed assortiment. Van sportkleding tot bedrijfskleding of promotioneel textiel. Wij kunnen immers voor elk kledingstuk de juiste transfer aanleveren.

FAQ items aan het laden...