Bij ons kunt u terecht voor het bedrukken van namen op t-shirts, sponsorlogo’s op teamoutfits of het voorzien van rugnummers voor de hele club. Met onze eigen drukkerij leveren we maatwerk en gaan we nauwkeurig te werk.

Bij het plaatsen van een bestelling adviseren we de meest efficiënte drukmethode. Met meer dan 25 jaar ervaring in het bedrukken van sportkleding bieden we gepast advies, ongeacht de omvang van de bestelling. Ontdek hieronder enkele van de mogelijkheden.

We drukken de naam op een standaardpositie, maar een kleine afwijking is bij uitzondering mogelijk. Verder kunnen we alle basiskleuren voorzien. We adviseren wel om maximaal 14 karakters te bedrukken, zodat de tekst goed leesbaar blijft. Initialen van maximaal vijf karakters kunnen overal geplaatst worden op de kledij, zolang er geen naden lopen. Variaties zijn uiteraard bespreekbaar.

Logo’s op kledij

Het is bij ons ook mogelijk om logo’s op kledij te plaatsen. Hoewel dat een lastigere bewerking is, hebben wij al talloze organisaties en verenigingen in België en Nederland hiermee geholpen. Met een grafisch bestand (.eps of .ai) kunnen we uitstekend uit de voeten en voorzien wij een oplossing op maat.

Transferdruk

Bij transferdruk plaatsen we een op transfer geprinte afbeelding op kledij. Deze methode is uitermate geschikt wanneer een breed gamma aan kleuren vereist is. Bij 100% Teamwear kan je kiezen uit een compleet aanbod van transfers. Op die manier kunnen we voldoen aan de wens van de klant. We produceren en leveren logo’s voor een breed assortiment. Van sportkleding tot bedrijfskleding of promotioneel textiel. Wij kunnen immers voor elk kledingstuk de juiste transfer aanleveren.

Bij 100% Teamwear verzorgen wij het drukwerk van jouw teamwear zelf. Doordat wij het drukwerk in eigen beheer hebben kunnen we snel schakelen maar zorgen er ook voor dat de juiste materialen gebruikt worden. In onze drukkerij kunnen wij jouw kleiding en tassen laten bedrukken met een clublogo maar ook met sponsorlogo en namen. We hebben een moderne drukruimte waar we gebruik maken van de nieuwste technieken. Nieuwsgierig wat wij voor jouw vereniging kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend naar meer informatie.

FAQ items aan het laden...