Met behulp van het platform Clubwereld kunnen wij organisaties voorzien van exclusieve en gepersonaliseerde clubartikelen. Dankzij een handige webshop kunnen leden clubartikelen aanschaffen én personaliseren (bedrukking van initialen of nummers). Bij dit geautomatiseerde proces voorzien we zowel de financiële als logistieke afhandeling.

Voordelen van een Clubshop

  • Krijg commissie op elke bestelling

  • Geen administratieve rompslomp

  • Kosteloos en gebruiksvriendelijk

  • Creëer uniformiteit op de club

  • Geautomatiseerde afhandeling van bestellingen

  • Ideaal hulpmiddel bij inschrijvingsdagen

  • Optimalisatie van het bestellingsproces

  • Geef leden gelegenheid om extra artikelen aan te schaffen

  • Digitale showroom voor uw organisatie

Werkwijze
Voor elke organisatie maken we een gepersonaliseerde webshop, voorzien van het logo en de kleuren van de organisatie. In deze webshop staan alle beschikbare artikelen van de organisatie overzichtelijk weergeven. De leden kunnen op die manier eenvoudig alle gewenste kleding en materiaal bestellen.

Indien gewenst, kunnen de producten verder gepersonaliseerd worden met logo’s, nummers en initialen. Wanneer leden de bestellingen digitaal hebben geplaatst, worden de producten afgeleverd bij de afhaallocatie van de club of bij een van onze Teamcenters. Wij verzorgen met andere woorden de volledige afhandeling van de bestelling.

Daarnaast krijgt de organisatie op elke bestelling een commissie. Hoe meer er besteld wordt, hoe hoger de inkomsten voor de vereniging. Dat kan snel oplopen tot een mooie opbrengst van honderden euro’s per jaar (gemiddeld €5 per lid per jaar). Door alle organisaties van een unieke inlogcode te voorzien, kunnen die opbrengsten bovendien dagelijks gecontroleerd worden.

Voor alle clubs die werken met onze formule richten wij gratis een clubshop in. In deze clubshop kunnen leden van jouw vereniging gemakkelijk nieuwe clubkleding bestellen. Daarnaast kunnen we in samenspraak leuke acties opzetten zoals een winterpakket of juist een voorjaarspakket. Alles wordt vanuit ons geregeld en opgestuurd naar de individuele leden. Voor de clubshops werken we samen met Clubwereld. Clubwereld is een merkonafhankelijk platform waardoor wij niet alleen artikelen van het kledingmerk erop kunnen aanbieden maar ook van andere merken. Op deze manier maken wij de clubshop helemaal op maat voor jouw vereniging. Over de verkoop van kleding ontvangt de vereniging een commissie wat jij weer kunt besteden aan spullen voor jouw verening. Wil jij ook een eigen clubshop? Neem dan contact op met jouw teamwear specialist.

FAQ items aan het laden...